minavaan

Happamia ovat..................

Vaalituloksen kommentointi ärsytti. Ainakaan minun korviini ei kuulunut mainintoja vaalien todellisesta voittajasta. Perussuomalaisten edustajamäärä kasvoi 130%. Paikkoja tuli lisää 22. Eli lisäpaikkoja tuli enemmän kuin Vihreillä tai Vasemmistoliitolla on kansanedustajia. Oli eri mieltä tai ei  niin, pitäisi pystyä tunnustamaan kuka valittujen määrässä oli ylivoimainen ykkönen.

Kommentoinnit kuvaavat sitä, että on kahden kerroksen puolueita, onko myöskin kahden kerroksen äänestäjiä? Ne järkevät, jotka äänestivät muita kuin perussuomalaisia ja sitten roskaväki, jotka erehtyivät äänestämään persuja!

Selvyyden vuoksi voin sanoa, etten perussuomalaisia äänestänyt. Minusta vain suoruuden ja rehellisyyden nimissä asiat pitäisi sanoa, niinkuin ne ovat.

 


 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Kuten jo tuolla kirjoitin, perussuomalaiset söivät kokonaisen sinisen puolueen ministereineen päivineen ja saivat sen lisäksi vielä yhden lisäpaikankin. Taisivat plussaantua täsmälleen saman luvun jonka keskustalaiset nielevät tappiona.

Jos kepulla oli rökäletappio, niin persuilla oli rökälevoitto ja siniset katosivat poliittiseen tyhjöönsä.

Käyttäjän minavaan kuva
jouko viitala

Jos lukuja vielä katsoo, niin Demarien, Vasemmistoliiton ja Vihreiden yhteinen paikkalisäys oli 14.
Minusta oikeampi vertausluku olisi ollut tässä tapauksessa Perussuomalaisten nykyinen kansanedustajamäärä, eikä vuoden 2015 vaalitulos.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Prosenttilaskuissa on se pointti, että toisen voitto näkyy jollain tappiona. Ylen monitoreissa se ei näkynyt;))) Perussuomalaiset nielaisivat siniset niin nopeasti, että Yle:n toimittajat eivät sitä tajua vieläkään.

Toimituksen poiminnat