minavaan

Enemmän kuin naurettavaa on tämä yhteiskuntasopimuksesta neuvottelu.

Kuukausia ja taas kuukausia on yhteiskuntasopimuksesta  "neuvoteltu". Ties kuinka monta määräpäivää on hallitus asettanut. Vastuuta Suomesta ja maan taloudesta, eivät neuvottelijat halua/pysty kantamaan.

Taas yksi määräpäivä on ohitettu ja neuvottelijat vain lisäaikaa pyytelevät. On pakko sanoa, että Suomen tulevaisuudella ei näille neuvottelijoille ole mitään merkitystä. Oma ja oman ryhmän etu ohittaa Suomen kokonaisedun.

Naurettavyyden huipuksi tätä on sanottava. Taitaisi olla kaikkein selvintä, että antaa näiden vetkuttelijoiden hoitaa asiat omalla tavallaan. Pidetään uudet vaalit ja antaa demarien ja vihreiden päästä valtaan. Eihän siitä mitään tulisi, mutta seuraavissa vaaleissa taas päästäisiin järkevämpään tilanteeseen. Suomen pitää ilmeisesti vajota pohjaan, ennenkuin ratkaisuja pystytään tekemään. Tilanteessa, jossa oppositio ja ammattiyhdistysliike kaiken mahdollisen pyrkii torppaamaan, ei tuloksia ainakaan tule.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän erkkilaitinen kuva
Erkki Laitinen

Onkos tässä jotain uutta. Olihan se jokseenkin odotettavissa, että tällainen hallitus ja vielä etuuksiin puuttuva hallitusohjelma saa koko palkansaajasektorin vastaansa. Niin se on aina ollut, eikä taida ihan heti muuttua.

Mikä tilanne olisi, jos vaikkapa demarit olisi hallituksessa. Samoja asioita pitäisi yrittää tehdä. Miten ne sujuisivat, onkin jo toinen asia. Tuskin edistys olisi sen parempaa kuin nyt on ollut.

Näitä hankaluuksia hoidettiin aikaisemmin devalvaatioilla. Ne vähän kirvelsivät, mutta asiat kuitenkin etenivät kokonaisuutena parempaan suuntaan. Olisiko se malli yhtään huonompi kuin tämä nykyinenkään.

Toimituksen poiminnat